A konyhakész csirkét egészben, zöldséges, hagymás vízben feltesszük főni. Amikor a csirke puhára főtt, kiszedjük, negyedekre vágjuk, bőrét lehúzzuk, a felesleges csontokat eltávolítjuk. Világos, vajas rántást készítünk, felöntjük 2 dl pároló lével , a tejjel és felforraljuk.
CSIRKE VILLEROY MÓDRA
2011.02.18. 14:23 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept sült
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr292670525
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.