A zöldfűszereket megmossuk, leveleit lecsipkedjük, majd ledaráljuk vagy turmixgépben pépesítjük. Összekeverjük a tejföllel, majd sóval, borssal, citromlével ízesítjük. A csíkokra metélt hideg sült csirkemellet, a leszűrt spárgát és a cikkekre vágott főtt kemény tojást tálra rendezzük.
MÁRTOGATÓS ZÖLDFŰSZERNÖVÉNYEKBŐL
2011.02.15. 17:51 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept sült
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr552663398
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.