Egy serpenyőben kevés felforrósított olajban a húsok mindkét oldalát elősütjük. Hozzáadjuk a karikára vágott hagymát és a feldarabolt sárgarépát. Sóval, borssal, fűszerezzük, és apránként hozzáöntve a bort és kevés vizet, fedő alatt kb. 1 óra alatt puhára pároljuk.
FEHÉRBOROS CSIRKECOMBOK
2011.02.08. 17:41 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept fehérbor párolt csirkecsomb fehérboros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr62647266
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.