A római tálat legalább 1 órára vízbe áztatjuk. Közben a krumplit sós vízben, héjában előfőzzük. A sóval, borssal, megszórt, lisztbe forgatott mellfiléket olajban megsütjük. A krumplit megtisztítjuk, karikára vágjuk, és a megmosott, ízlés szerint darabolt zöldségfélékkel együtt rétegesen lerakjuk a tál aljára, közben fűszerezzük.
CSIRKEMELL RÓMAI TÁLBAN
2011.02.08. 18:05 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept sült csirkemell római tál
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr282647324
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.