A pörkültből a húsokat kiszedjük, kicsontozzuk és ledaráljuk. A szaftjába visszatesszük, majd kevés tejfölt adunk hozzá, és kevergetve addig pároljuk, amíg pépes masszává válik.
CSIRKEHÚSOS PALACSINTABATYU GOMBAMÁRTÁSSAL
2011.02.08. 17:18 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept sült párolt csirkehúsos gombamártással palacsintabatyu
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr92647230
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.