Ha hideg a paprikás, felmelegítjük, majd a húsokat kiszedjük belőle és nagyon apróra vágjuk vagy megdaráljuk. Az apró húshoz kevés paprikás szaftot adunk, azonkívül 1 evőkanálnyi tejfölt, és összekeverjük.
HORTOBÁGYI CSIRKEHÚSOS PALACSINTA
2011.02.07. 17:43 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel hortobágyi recept palacsinta párolt csirkehúsos
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr182644820
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.