A csirkét nyolc részre daraboljuk, sózzuk, és forró zsírban minden oldalát pirosra pirítjuk. Közben egy másik edényben zsírjában átpirítjuk a sűrített paradicsomot. Vízzel felöntjük, felforraljuk és rászűrjük a csirkére. Fedő alatt pároljuk.
PIRÍTOTT CSIRKE JÓASSZONY MÓDRA
2011.02.03. 19:53 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept jóasszony módra pirított párokt
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr132636661
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.