A csirkét nyolc részre daraboljuk, sóval, borssal fűszerezzük, és lisztbe fogatjuk. A felhevített zsírban mindkét oldalát pirosra sütjük. Közben a sárgarépát, petrezselyemgyökeret, a zellergumót hasábokra, a gombát kis kockára vágjuk.
PIRÍTOTT CSIRKE TAVASZIASAN
2011.02.02. 19:34 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept párolt pirított tavasziasan
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr12634202
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.