A jércemell filéken hegyes késsel nyílást vágunk úgy, hogy belül A nyílás szélesebb legyen. A vaj felét a reszelt sajttal és a tojássárgájával egybe dolgozzuk, sóval, szerecsendióval, borssal fűszerezzük.
JÉRCE „VILÁGKIÁLLÍTÁS 58” MÓDRA
2011.02.01. 20:56 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept párolt jérce jércemell
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr942631921
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.