A csirkemellet hideg vízzel lemossuk, megtöröljük, megsózzuk, és megborsozzuk. Forró olajban mindkét oldalát kb. 5 percig sütjük, hogy a hús jól átsüljön és szép arany barnára piruljon. Kivesszük az olajból, hűlni hagyjuk, majd csíkokra vágjuk.
FŰSZERES CSIRKESALÁTA
2011.01.30. 19:38 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: saláta magyar étel recept fűszeres csirkesaláta
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr282625982
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.