Az Áfonyáról , mint „gyógyító gyümölcsről” a „ gyógyító fák és cserjék” című fejezetben beszéltünk. Itt most, mint fűszerről beszélünk. Mint említettük, a borsó nagyságú, hamvas-kék színű termése /Myrtilli fructus/ a vadas ételek híres ízesítője.
Gyógyító Fűszerek - Az Áfonya /Vaccinium myrtillus l./
2010.12.21. 18:27 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: étel egészség életmód kúra fűszer áfonya gyógyító fűszerezés tisztít gyógyítófűszerek
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr212530802
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.