A fűszernövények többségét ételeink ízesítésére és változatosabbá tételére termesztjük, de sokuk mutatósság dolgában is megállja a helyét. Gyönyörű a borrágófű, a kakukkfű és a rozmaring élénk színű virága; a zsálya lila, aranyszegélyű vagy zöldesszürke levele; a sötét és bolyhos édeskömény; a petrezselyem ragyogó zöld, fodros levele. A fodormentát, édesköményt és néhány társát úgy telepítse, hogy a ruháját végigsúrolja, amikor elmegy mellette, a kakukkfűféléket meg úgy, hogy ráléphessen - csak azért, hogy illatukat még jobban élvezze.
Fűszernövény-termesztés - Illat, szépség, ízek
2010.08.25. 09:55 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: konyha kert otthon fűszernövény fűszer termesztés növénytermesztés gondozás táplálás termesztése fűszernövények fűszerkert konyhakert
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr382245905
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.