HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Lábgombásodás: 16 lehetőség a megszüntetésére

2009.09.04. 11:11 Brigante

A lusta, naphosszat a tv előtt gubbasztó ember is szenvedhet ettől a tipikusan a sportolók betegségeként számon tartott bajtól? Hát, igen! Egyenlő eséllyel kap lábgombát a profi sportoló, az udvart söprögető munkás és az elegáns dáma. (Bár az igaz, hogy a férfiak sűrűbben kapják meg ezt a bosszantó fertőzést.)
A lábgombát egy, a bőrön élő mikroorganizmus okozza, amely leginkább nedves, meleg környezetben - például izzadt lábbeliben – szaporodik. Aki egy szer elkapja a lábgombát, annak legalább négy hétre lesz szüksége ahhoz, hogy egy kis előnyre tegyen szert e kegyetlen kórsággal szemben. Ami ennél is rosszabb, a fertőzés kiújul, hacsak végleg nem száműzi környezetéből a baj kialakulásához vezető dolgokat. Következzék most néhány ötlet az aktív fertőzés legyőzésére és a betegség kialakulásának megakadályozására.

Nézzünk néhány kezelési javaslatot lábgombásodásra:

Lábgombásodás: 16 lehetőség a megszüntetésére

Szólj hozzá!

Címkék: láb egészség életmód gombás gyógymódok otthoni lábgomba lábgombásodás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr871359580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása