A friss gyümölcsök többségéből készíthető ízletes zselé. Eredményesen kisebb mennyiségekkel dolgozhat. A gyümölcsöt ugyanúgy készítse elő, mint a lekvár főzésnél. Pektinben és savban gazdag, erőteljes aromájú gyümölcsöket használjon. Az elkészült kocsonya mennyisége kevesebb lesz, mint a lekváré, itt ugyanis a gyümölcspépet nem használjuk fel...
Gyümölcskocsonya készítése és eltevése
2011.09.13. 16:27 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: gyümölcs receptek dolgok lekvár befőzés dzsem készítés készítése konyhai gyümölcshéj dzsemkészítés gyümölcskocsonya
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr503224637
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.