A szalonnát apróra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk és nagyon apróra vágjuk. A zsírt megolvasztjuk, beletesszük a hagymát és a szalonnát és kissé megpirítjuk. Beletesszük a megtisztított, megmosott és felszeletelt gombát és pároljuk. Ha megpuhult, hozzáadjuk a megtisztított és karikára vágott burgonyát. Kicsit ezt is lepirítjuk.
KORZIKAI CSIRKE / francia étel recept/
2011.07.01. 22:52 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke francia táplálkozás étel recept olajbogyó szalonna korzikai
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr583031478
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.