A kicsontozott csirkemelleket csíkokra vágjuk. Egy kisebb fej hagymát lereszelünk és vajban megfonnyasztjuk. Beletesszük a húst, sóval, törött borssal és majoránnával fűszerezzük. Puhára sütjük.
MAJORÁNNÁS CSIRKEMELL
2011.04.04. 20:35 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept vöröshagyma ételek csirkemell majoranna magyaros táplálék majoránás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr992799967
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.