A csirkemellekről a bőrt és a csontot lefejtjük. A húst kétujjnyi széles és 4-5 cm hosszú darabokra vágjuk. A lisztet összekeverjük késhegynyi fehér őrölt borssal, sóval és kávéskanálnyi rozmaringgal. A húsdarabokat beleforgatjuk. A felolvasztott vajban előbb mindkét oldalukon pirosra sütjük, majd kevés vizet hozzáadva puhára pároljuk.
FRANCIA FOKHAGYMÁS CSIRKEMELL
2011.06.27. 21:26 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke francia táplálkozás étel recept fokhagyma fokhagymás csirkemell
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr253020035
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.