A kb. 1,20 kg.-os csirke bőrét töltéshez előkészítjük. A levétől jól lecsepegtetett ananászkonzervet kockára vágjuk és elkeverjük kockára vágott kemény tojással. Kevés őrölt szegfűszeggel ízesítjük és a csirke bőre alá töltjük. A hasüregbe félbevágott almát teszünk, kívülről ételízesítővel meghintjük.
KANTONI TÖLTÖTT CSIRKE
2011.06.15. 23:14 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel kínai recept töltött kantoni
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr362987651
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
