A sonkát apróra vágjuk, a sajtot, az almát durvára reszeljük, összekeverjük a nyerstojással, sóval, borssal, petrezselyemmel fűszerezzük.A csirkemellet kicsontozzuk és négy szeletet vágunk belőle, húsverővel ellapítjuk.
TÖLTÖTT CSIRKEMELL /vagy pulyka / TEKERCS
2011.06.06. 22:17 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept pulyka csirkemell töltött csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr772963061
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.