A négy kicsi csirkemellet lebőrözzük, kettévágjuk, az így kapott nyolc húsdarabot laposra verjük, nagyon kicsit megsózzuk, majd 4 dkg Rámán mindkét oldalukat átsütjük. Leöntjük annyi tejjel, hogy éppen ellepje, hozzáadjuk a húsleveskockát és a finomra vágott
KAPROS CSIRKEMELL
2011.06.06. 22:56 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept csirkemell kapros kapor magyaros táplálék
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr572963206
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.