A feldarabolt húst az olajon pirosra sütjük. Megsózzuk reszelt szerecsendióval ízesítjük és felengedjük 1 dl vízzel, és fedő alatt pároljuk. Amikor majdnem puha, mellétesszük a kockára vágott őszibarackot , ízesítjük egy kevés citromhéjjal, vigyázva, hogy a barack ne főjön szét.
ŐSZIBARACKOS CSIRKEMELLL MÁS MÓDON
2011.06.01. 20:48 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept csirkemell csirkés őszibarackos
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr82949883
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.