A csirkemelleket 4 felé vágjuk. A hagymát nagyon apróra vágjuk, és a felhevített margarinban halvány sárgára pároljuk. Elkeverjük benne a paradicsompürét, kevés vízzel felengedjük, hozzátesszük a húst és megsózzuk.
PIKÁNS PÁROLT CSIRKEMELL
2011.05.27. 17:34 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept pikáns csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr82937075
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
