A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, és besózzuk. Egy tepsit kizsírozunk, beletesszük a csirkét, rátesszük a karikára vágott paprikát, paradicsomot és hagymát leöntjük forró zsírral és kis vizet alá öntve pároljuk.
ERDÉLYI CSIRKE
2011.05.20. 15:21 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept erdélyi csirkés magyaros
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr872919425
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.