A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és kicsit megpirítjuk forró zsíron. Ekkor hozzáadjuk a darált húst, a fűszereket, megsózzuk, kis vizet adunk hozzá és kb. 20 percig pároljuk. Ha elkészült hagyjuk kihűlni.
MILÁNÓI CSIRKE
2011.05.18. 20:54 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept paradicsom csirkés magyaros milánói
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr542914946
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.