A csirkemelleket nagyobb darabokra vágjuk, kiklopfoljuk, előkészítjük a fűszerkeverékes-olajos páclevet és egy éjszakára bepácoljuk ebbe a keverékbe. Másnap a tojásokat szinte habosra keverjük a majonézzel, belemártjuk a csirkedarabokat és egy sütőpapírral kibélelet sütőtálba rakjuk.
KÜLÖNLEGES CSIRKEMELL
2011.05.17. 22:23 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept sajt majonéz csirkemell különleges csirkés magyaros táplálék
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr912912416
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.