A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, szárazra töröljük. A sót elterítjük egy tepsiben, a csirkét, melynek fellazított bőre alá vajdarabkákat tettünk, rátesszük. Betoljuk a sütőbe, és nagyon lassan / kb. 1 órát / sütjük. Burgonyával tálaljuk.
SÓN SÜLT CSIRKE
2011.05.16. 22:12 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel sült só csirkés táplálék són
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr502909607
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.