A paprikás csirkéhez hasonlóan készül, de liszt és tejfel nélkül készül. valamivel több hagymát és piros paprikát adunk hozzá., ami a levét sűríti és a színét élénkíti. Vigyázzunk, hogy csípős ne legyen, mert a csirke húsának az ízét elveszi.
PÖRKÖLT CSIRKE
2011.05.10. 22:08 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel pörkölt recept csirkés magyaros táplálék
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr742894342
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
