A tejben áztatott és kicsavart zsemlével jól elkeverjük a hozzávalókat, a tojást előzőleg villával összetörjük, a hagymát apróra vágjuk. A csirke bőre alá töltjük és a továbbiakban ugyanúgy készítjük, mint a grill csirkét.
CSIRKE GRILL / különleges töltelékkel /
2011.05.06. 15:49 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept grill csirkés magyaros éteé
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr342882504
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.