A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és zsíron megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a megtisztított, feldarabolt és megmosott csirkét. Megsózzuk, felengedjük egy kis vízzel, és puhára pároljuk.
BÚJTATOTT CSIRKE
2011.05.05. 22:59 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept csirkés magyaros táplálék bújtatott
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr622881046
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
