A csirke bőrét fellazítjuk és megtöltjük az előzőleg enyhén megsózott szőlőszemekkel. A csirke hasüregét megsózzuk, megborsozzuk. A csirkét lefedhető tűzálló tálban, 5 dkg vajon, mint a grill csirkét megsütjük.
CSIRKE SZŐLŐVEL TÖLTVE
2011.05.04. 22:34 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept szőlő magyaros szőlővel töltve
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr132878436
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.