A meghámozott kis kockára vágott almát keverjük össze az ugyancsak apróra vágott hagymával, sózzuk, borsozzuk meg, és töltsük a csirke hasüregébe. A hasüreget tűzzük össze, a csirkét szórjuk meg egy kevés majoránnával és sóval, 5 dkg vajon,
CSIRKESÜLT ALMÁVAL
2011.05.03. 20:31 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: alma csirke táplálkozás étel recept csirkés magyaros almával csirkesült
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr172875449
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
