A megtisztított, feldarabolt csirkét az olajon átsütjük. Kivesszük és félre tesszük. A visszamaradt zsiradékon megfonnyasztjuk a hagymát, a szétnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a fűszereket, jól megkeverjük és kis lángon pár percig pároljuk.
KORIÁNDERES CITROMOS CSIRKE
2011.05.02. 22:38 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept citrom citromos csirkés magyaros koriender
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr522873002
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.