A megtisztított megmosott csirkét félbe vágjuk, zúzáját, máját a szárnya alá Helyezzük, megsózzuk, olvasztott zsírral bekenjük és sütő rostra helyezzük. Tepsit teszünk alá és a sütőben –erős tűznél szép pirosra sütjük.
ROSTON SÜLT CSIRKE
2011.04.28. 22:35 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel recept sült magyaros roston
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr962863191
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.