A csirkéket előkészítjük a töltéshez: a bőrét a mellén és a combok tövén óvatosan elválasztjuk a hústól, hasüregét megsózzuk és behintjük kevés majoránnával.
DARÁLT SERTÉSHÚSOS—GOMBÁVAL TÖLTÖTT CSIRKE
2011.04.25. 21:45 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept gomba töltött sertéshús darált gombával
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr832855089
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.