A csirkecombok, mellek bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk, sózzuk, borsozzuk és kevés vajon félig puhára sütjük. Közben felvert tejszínhabot reszelt almával, vágott dióval összedolgozunk. A félig sült húsokat kivajazott tűzálló tálba helyezzük és az ízesített habbal bevonjuk.
FENSÉGES CSIRKECOMB ÉS CSIRKEMELL
2011.04.07. 20:03 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: alma táplálkozás étel dió recept tejszínhab csirkecomb vaj
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr412807949
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.