HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

FENSÉGES CSIRKECOMB ÉS CSIRKEMELL

2011.04.07. 20:03 Brigante

A csirkecombok, mellek bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk, sózzuk, borsozzuk és kevés vajon félig puhára sütjük. Közben felvert tejszínhabot reszelt almával, vágott dióval összedolgozunk. A félig sült húsokat kivajazott tűzálló tálba helyezzük és az ízesített habbal bevonjuk.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: alma táplálkozás étel dió recept tejszínhab csirkecomb vaj

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr412807949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása