A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemelleket jól kiverjük, Sózzuk, ketchuppal vékonyan megkenjük, kevés törött borssal ízesítjük, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva bundázzuk.
CSIRKEMELL GÁBRIS MÓDRA
2011.04.05. 20:21 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel recept csirkemell módra magyaros gábris téplálkozás
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr772802858
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.