A csirkemellet csontjáról lefejtjük, bőrét leszedjük, vékony szeletekké formázzuk. Tíz deka trappista sajtot lereszelünk és annyi tejfölt adunk hozzá, hogy sűrű kenhető pépet kapjunk. A csirkemelleket megkenjük a péppel, meghintjük borssal, de csak a tálaláskor sózzuk.
TRAPPISTA SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL
2011.03.31. 16:54 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept sajt csirkemell töltött sajttal trapista
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr552788642
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.