A bőrétől megtisztított és kicsontozott csirkét szeletekre vágjuk és a készítés előtt egy nappal vörösborba beáztatjuk. Ugyancsak előre vízbe áztatjuk a cserép edényt, hogy feltelítődjön vízzel.
AZ ÉN PECSENYÉM
2011.03.30. 19:58 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: burgonya csirke táplálkozás étel recept fokhagyma vörösbor bors pecsenye
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr832786159
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.