A csirke melleket vagy csirkecombokat megsózzuk és vajban puhára sütjük. Amikor megsült, kiszedjük a húst és félre tesszük. A megmaradt zsiradékra 15 dkg reszelt rokfort sajtot teszünk és sóval, őrölt borssal elkeverünk 2 dl tejfelt, ezt is hozzáöntjük,
ROKFORTOS CSIRKE
2011.03.29. 20:46 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke táplálkozás étel recept sajt tejföl bors csirkemell só rokfortos
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr232783187
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.