A kockára vágott gombát füstölt szalonna zsírjában finomra vágott vöröshagymával, időnként kevés vörösbort alá öntve, félig puhára pároljuk. Hozzáadjuk a szintén kockára vágott csirkemájat.
GOMBÁS CSIRKEMÁJ
2011.03.25. 13:12 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás étel recept gomba máj gombás csirkemáj
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr222770684
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.