A csontról lefejtett , kockára vágott csirkehúst elkeverjük a hámozatlan, vékony szeletekre vágott vagy gyalult almával, a hámozott, nyersen lereszelt zellerrel, és ráöntjük a joghurtban elkevert mustáros tormát.
CSIRKEHÚSSALÁTA ALMÁVAL
2011.03.08. 19:54 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept ételek magyaros csireke csirkehússaláta almával
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr452722775
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.