A csirkemelleket lebőrözzük, kicsontozzuk, majd mind a négy darabot kiveregetjük. A felületét megsózzuk, megborsozzuk, rárakunk 1-1 szelet sonkát és sajtot, majd feltekerjük. Szép henger alakúra formázzuk.
PARÁZSON SÜLT GÖNGYÖLT CSIRKEMELL
2011.02.21. 19:21 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept sült csirekemell parázson
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr292677778
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.