A tyúkot feldaraboljuk, lábosba tesszük, megsózzuk, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Citromhéjjal, egész borssal fűszerezzük, és fedő alatt puhára főzzük. A beáztatott zsemléket kinyomkodjuk, és áttörjük. A főtt tojás sárgákat külön áttörjük, és keverő tálba tesszük.
PÁROLT TYÚK METÉLŐHAGYMA MÁRTÁSSAL
2011.02.18. 14:42 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel recept párolt
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr922670575
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.