A feldarabolt csirkét enyhén sós vízben feltesszük főni. Mikor felforrt, leszedjük a habját. Beletesszük a karikára vágott zöldséget és póréhagymát, borssal, sóval fűszerezzük, majd ráöntjük a bort.
SZARDELLÁS CSIRKE
2011.02.16. 19:45 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel recept szardella párolt
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr622666193
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
