A csirkét nagyobb darabokra vágjuk, sóval és kurkumával bedörzsöljük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Meghintjük pirospaprikával és beletesszük a húsdarabokat.
ZÖLDSÉGES CSIRKE
2011.02.11. 18:03 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel diéta recept párolt vesekő
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr472654443
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.