A csirkét nyolcadoljuk, megmossuk. A szalonnát apró kockára vágjuk és a zsírban üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, és világosra sütjük benne. Hozzátesszük a csirkéket. Sóval, őrölt borssal, kakukkfűvel ízesítjük, és együtt átpirítjuk..
CSIRKETOKÁNY
2011.02.04. 17:00 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar étel recept párolt csirkeétel csirketokány
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr512638959
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.