A megmosott csirkét kívül-belül sózzuk, borssal ízesítjük. Lábait összekötjük, formázzuk és kivajazott tepsibe rakjuk. A sárgarépát és a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk és a csirkéhez adjuk. A 160 celsius fokos sütőben világossárgára, félpuhára sütjük.
PEZSGŐS CSIRKE
2011.02.03. 20:12 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke magyar étel recept párolt pezsgős
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr392636715
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.