Korábban csak tavasszal és ősszel lehetett kapni, de a modern nemesítési eljárásoknak köszönhetően az utóbbi időben egész évben kapható frissen a spenót, más néven paraj.
FONTOS ZÖLDSÉGFÉLÉINK - A PARAJ - SPENÓT
2011.01.24. 22:25 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: hasznos táplálkozás egészség spenót életmód főzés levél fontos zöldség egészséges gyógynövény gyógyító leveles paraj
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr542611194
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.