B1- vitamint, kalciumot, niacint, fehérjét, keményítőt, zsírt, rostot, szerves sót, szacharint, nitrogént, kazeint és foszfátot tartalmaz. Magas élelmi-rost- tartalma miatt rendszeres fogyasztása javítja a bélműködést, enyhíti a székrekedésben és aranyérben szenvedők panaszait, csökkenti a vér koleszterinszintjét.
Egészséges ételek - rozs
2010.11.22. 16:18 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: egészség életmód ételek gabona rozs gabonafélék
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/2465792
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
