Szárítás céljából, téli felhasználásra a legtöbb fűszernövényt bimbós korában, virágja kibomlása előtt érdemes leszedni - általában májusban vagy júniusban. Ilyenkor a legfinomabb a növény íze.
Fűszernövények tartósítása - Szárítás, fagyasztás
2010.08.25. 09:34 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: konyha tartósítás dolgok fűszernövény fűszer fagyasztás konyhai fűszernövények szárítás tartósítása szárítása
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr732245845
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.