HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Fűszernövények tartósítása - Szárítás, fagyasztás

2010.08.25. 09:34 Brigante

Szárítás céljából, téli felhasználásra a leg­több fűszernövényt bimbós korában, virágja kibomlása előtt érdemes leszedni - általában májusban vagy júniusban. Ilyenkor a legfino­mabb a növény íze.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: konyha tartósítás dolgok fűszernövény fűszer fagyasztás konyhai fűszernövények szárítás tartósítása szárítása

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr732245845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása